|
Právě je pát 22. lis 2024 21:12:30
|
|
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 17 ] |
|
|
|
|
|
Autor |
Zpráva |
Taťka
|
Předmět příspěvku: Itálie cca 15.7.- 25.7.2012 Napsal: stř 06. čer 2012 20:18:23 |
Administrátor |
|
Registrován: sob 12. úno 2011 15:10:55 Příspěvky: 1702 Bydliště: Nové Město u Jáchymova
|
Kamarádi,plánuji krátkou návštěvu u kamaráda z Mostu,který v oblasti Itálie – Lido Adriano Itálie – letovisko Lido Adriano ležící mezi městy Ravenna 5 km pod a 40 km nad Rimini a 150 km pod Benátkami.
Lido Adriano je velmi pěkné jadranské letovisko s množstvím obchodů, obchůdků a restaurací. Je vyhledávanou oblastí zvláště pro velké množství kulturních památek – San Marino, Benátky, Ravena a množství zábavních a vodních parků v blízkém okolí. Nejznámější vodní park Mirabilandia je vzdálen jen 10 km a navíc nabízí návštěvníkům druhý den vstup zdarma (1. den návštěvy se platí vstupné, ve kterém jsou zahrnuty všechny atrakce).
Konají se zde každé úterý trhy, v pátek v blízké Punta Marině (2 km). Na hlavním náměstí je každý večer představení – zpěváci, herci, tanečníci atd. – zdarma pro návštěvníky pořádá rada města.
Rezidence Belvedere s bazénem leží odděleno od moře širokým pásem cca 50 m travnatého parku s naučnou sportovní trasou.Široká, dlouhá a pozvolná písečnou pláží lemuje jaderské moře. Díky vlnolamům,které vytvářejí tzv.předmoře,ve kterém je voda nádherně teplá. Na pláži je možnost pronájmu lehátek a slunečníků. Jsou zde plážové restaurace s WC a sprchami.
pořádá pobytový zájezd.Jel bych cca 3 dny tam přes Alpy,pak cca 3 dny pobejt u moře a zpáteční cestu též někudy přes ty Alpiska.Vše co nejlevněji a spaní více-méně pod stanem. Kdo se přidá Trasu a podrobnosti upřesním dle dohody
_________________ dokud žijem je všechno O.K
|
|
|
|
|
PATaMAT
|
Předmět příspěvku: Re: Itálie cca 15.7.- 25.7.2012 Napsal: pon 18. čer 2012 14:01:10 |
člen KSPJS |
|
Registrován: úte 15. úno 2011 18:16:19 Příspěvky: 66 Bydliště: Karlovy Vary
|
Tak to vypadá,že budu moct jet taky .Je to zatim,tak na 70% ? Doufám,že se ještě někdo přídá!!!
|
|
|
|
|
Taťka
|
Předmět příspěvku: Re: Itálie cca 15.7.- 25.7.2012 Napsal: pon 18. čer 2012 21:35:50 |
Administrátor |
|
Registrován: sob 12. úno 2011 15:10:55 Příspěvky: 1702 Bydliště: Nové Město u Jáchymova
|
PATaMAT píše: Tak to vypadá,že budu moct jet taky .Je to zatim,tak na 70% ? Doufám,že se ještě někdo přídá!!! Dnes jsem jel upřesnit podrobnosti k Bohouškovi do Litvínova který celou akci pořádá a věc se má následovně. Protože se ke mě do neděle nikdo nepřihlásil na jisto,drží pro mě s Mamkou jeden dvoulůžák /služební marodku/ a tak pokud by jsi jel,nebo ev.další zájemci,musíme někde poblíž najít ubytko i pro další účastníky zájezdu.Oni mají nástup ve středu a tak plánuji vyjet z ČR asi v neděli 15.7 brzo ráno. Program ještě nemá upřesněný,jak ho dostanu dám vědět Až budeš mít jasno,písni
|
|
|
|
|
PATaMAT
|
Předmět příspěvku: Re: Itálie cca 15.7.- 25.7.2012 Napsal: pon 02. črc 2012 16:48:28 |
člen KSPJS |
|
|
Doma mi to povolily ,takže jedu!!! Ještě nato šetřim,ale mělo by mi to vyjít. Tak mi prosím,nechte někde zamluvit to ůbytko! Dik moc.
|
|
|
|
|
Taťka
|
Předmět příspěvku: Re: Itálie cca 15.7.- 25.7.2012 Napsal: pon 02. črc 2012 22:34:52 |
Administrátor |
|
|
Možná,na 70 %,mělo by to vyjít pokecáme na Klůčku.To je snad jinej gang
|
|
|
|
|
oldas
|
Předmět příspěvku: Re: Itálie cca 15.7.- 25.7.2012 Napsal: úte 03. črc 2012 14:29:32 |
|
moc pěkná trasa ,krásně se svezete tiše závidím , tak snad někdy příště
_________________ Není důležitý jakou máš motorku ale jaký jsi člověk...
|
|
|
|
|
PATaMAT
|
Předmět příspěvku: Re: Itálie cca 15.7.- 25.7.2012 Napsal: pát 06. črc 2012 15:16:16 |
člen KSPJS |
|
|
Taťka píše: Možná,na 70 %,mělo by to vyjít pokecáme na Klůčku.To je snad jinej gang To víš Tatko,já to tědka budu mít ,pořád nejistý! Může mi do toho něco neočekávaného přijít a pak třeba nebudu moct,mám rodinu,furt jsem v práci,málo peněz atd,tak radši píšu že by to nemuselo vyjít,abych předešel pozdějším komplikacím,kdyby to náhodou nevyšlo! Ale jak jsem psal do ITALIE JEDU!!! Vím,že je to špatný kvůli organizaci i ubytování,ale já jsem rád že mi to vůbec výjde,proste já ted budu jezdit jak se říká na Last minit!!!
|
|
|
|
|
Taťka
|
Předmět příspěvku: Re: Itálie cca 15.7.- 25.7.2012 Napsal: úte 10. črc 2012 21:46:57 |
Administrátor |
|
|
PATaMAT píše: Taťka píše: Možná,na 70 %,mělo by to vyjít pokecáme na Klůčku.To je snad jinej gang To víš Tatko,já to tědka budu mít ,pořád nejistý! Může mi do toho něco neočekávaného přijít a pak třeba nebudu moct,mám rodinu,furt jsem v práci,málo peněz atd,tak radši píšu že by to nemuselo vyjít,abych předešel pozdějším komplikacím,kdyby to náhodou nevyšlo! Ale jak jsem psal do ITALIE JEDU!!! Vím,že je to špatný kvůli organizaci i ubytování,ale já jsem rád že mi to vůbec výjde,proste já ted budu jezdit jak se říká na Last minit!!! Pate,i já to nemám jednodušší,možná i nějak tak i o trochu složitější Každopádně se mi do teďka Bohouš neozval zda má,či ne ubytko i pro tebe nějak potvrzené,či snad i zajištěné .Těžko Ti ale budu u někoho z ubytovatelů něco zajišťovat,když ještě nevíš zda vůbec jedeš vzhledem k tomu,že dovča byla určena v cca od a vzhledem k narozkám p.tchýně je předpokládaný plán cesty níže každopádně-odjezd je v úterý 17.7.brzo ráno v cca 5.30 od základny,spíme po cca 600 km v italských Alpách ve stanu,snažíme si vařit ze zásob místních marketů a stejně tak i kupovat zásoby,tak s sebou stan,vařič a ostatní nutné potřeby,např.kořalku a pivo
|
|
|
|
|
Taťka
|
Předmět příspěvku: Re: Itálie cca 15.7.- 25.7.2012 Napsal: úte 10. črc 2012 22:10:45 |
Administrátor |
|
|
den první - úterý odjezd cca 5.30 směr Itálie cca 600 km mimo dálnice /pokud se bude stíhat čas/ pauzy po 100 km na tankování a ostatní potřeby a ubytování kolem Brixenu http://cs.wikipedia.org/wiki/Brixen v kempu /dodám/ den druhý - středa skouknutí alpských průsmyků,muzea a další den třetí - čtvrtek za ranního kuropění přesun do Lido Adriano /dle času i krátká prohlídka Benátek/ cca 400 km a ubytování,večerní program den čtvrtý - pátek odpočinek na pláži den pátý - sobota výlet do San Marina cca 150 km http://www.minutex.cz/italie/san-marino/den šestý - neděle válení ev.okolí den sedmý - pondělí odjezd směr Pisa- Toskánsko http://www.cestopisy.net/61-italie-tosk ... -lucca.php cca 250 km a někde ubytko u moře /doplním/ den osmý - úterý brzo ráno směr Verona http://www.italie.iipardubice.cz/verona.php 280 km prohlídka a přesun k jezeru Lado di Garde cca 30 km ubytování dle místní nabídky den devátý - středa dle počasí - koupání nebo prohlídka okolí jezera den desátý - čtvrtek přesun směr Alpy s prohlídkou měst a spaní někde po cestě den jedenáctý - pátek přesun směr Netolice cca 650 km http://www.autocamp-podrouzek.cz/den dvanáctý - sobota relax den třináctý - neděle návrat k domovu cca 230 km
|
|
|
|
|
Taťka
|
Předmět příspěvku: Re: Itálie cca 15.7.- 25.7.2012 Napsal: čtv 12. črc 2012 13:30:46 |
Administrátor |
|
|
PATaMAT píše: OK! Souhlasím,jen ještě prosímtě urguj to ubytko,a pak mi dej vědet! Stan atd.samozřejmě beru,jen nemám ten vařič? Co se týče programu Supr,jen ty Benátky nejsou jen na chvily,ale na celej den a stojí to docela ranec!!!Asi se pak na zpáteční cestě někde odpojim a udělám zrychlenej přesun domu! Protože v neděli ráno budu muset už zase jít do práce. Jinak se moc těšim!!! V Benátkách jsem už byl s Mamkou a tak to jenom když to vyjde časově,ubytko zatím není,tak skoukni něco na netu v okolí
|
|
|
|
|
Taťka
|
Předmět příspěvku: Re: Itálie cca 15.7.- 25.7.2012 Napsal: čtv 12. črc 2012 18:47:08 |
Administrátor |
|
|
ještě jsem si vzpoměl - nezapomeň se připojistit na cesty do zahraničí,máme své zkušenosti http://www.sfinance.cz/cestovni-pojisteni/zadani ten vařič si koupíš kdekoli ve sportovních potřebách za pár peněz ,my si večeře vaříme sami a nádobí máme pro dva,tak si i vezmi vše potřebné ,oběd řešíme většinou polévkou někde po trase ještě písni na weeken odjíždím a pondělí mám na přípravu a balení dle večerního telefonu Bohoušek zatím ubytko pro tebe nemá.Zkus i něco vyhledat na netu,je toho tam spousta - kemp je nedaleko,tak pošli dotaz,zda mají volno
|
|
|
|
|
Port
|
Předmět příspěvku: Re: Itálie cca 15.7.- 25.7.2012 Napsal: ned 15. črc 2012 10:54:21 |
návštěvník |
|
|
Ahojte kamarádi....letošní akce Alpy 2012 , kterou jsme pořádali , vedla i okolo jezera Lago di Garda...jen pár poznatků...
1/ Je to nádherná trasa..jeli jsme po východním pobřeží dolu a po západním pobřeží nahoru 2/ Cesta po východním pobřeží vede víceméně výletními a lázeňskými městečky...všude natřískáno,aut a motorek jak na..no...počítejte s nejvyšší rychlostí 40 km/h...trasu dlouhou cca 40 km jsme jeli více jak 3 hodiny..s jednou zastávkou na pro benzín 3/ Cesta po západním pobřeží je rychlejší...více méně tunely...je to o něco rychlejší , ale ne o moc... 4/ Jestli chytíte hezké počasí , jako my , počítejte s úmorným vedrem , v tričku..ve vestě a v kevlarových riflích bylo vedro k nesnesení...
Ale i přes to je to úchvatný zážitek....
Míra + Port
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 17 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
|