Kamarádi a přátelé.
Tak jako každý rok chystáme neuvěřitelné již
Desáté výroční setkání všech našich přátel jedné stopy a to opět na známém místě u mě na hotelu M&M v Novém Městě u Jáchymova ve dnech 21.8 až 23.8.2015 od pátku do neděle na základně spolku
http://www.hotel-mm.euNa tuto akci
jsou zváni všichni kluboví přátelé kteří jsou již
stálí hosté ,ale i další z ostatních klubů SCRC,přátelé z VROC,VRCC,Čeští Vulkanýři a GW
které jsem si dovolil už napsat do předběžně nahlášenýcha netradičně už rozdělil na svá místa na pokojích
Prosím tedy tímto o potvrzení účasti či pokud se nemohou či nechtějí z nějakého důvodu zúčastnit o zprávičku abych mohl volné postýlky dále uvolnit pro ostatní ev. zájemce O podrobnostech celé akce Vás budu informovat na jaře
Jak již všichni účastníci vědí,jedná se o soukromé, nekomerční a hlavně přátelské posezení kamarádů, ne o megasraz s volným vstupem .
K dispozici je 59 míst na postýlkách a proto
nelze zajistit všem dvojicím komfort.Je tedy nutné si předem rezervovat dvoulůžáky kterých je pouze 7 .
Dále prosím i o zaplacení symbolické zálohy 300,- Kč nejpozději do 30.6.2015 -
na účet - č.ú 43-4607090207/0100 K.B. Ostrov a v.s. vaše jméno neb přezdívka
po té nezálohované pokoje budou uvolněny a postoupeny dále.
Půdní prostory jsou bez zálohy
a ostatní budou zapisováni dle data přihlášení.
Nakonec se již všichni známe a tak to snad nebude tolik vadit.
ceny za ubytování a stravu budou tentokráte :
ubytování se snídaní na noc 330,- Kč a zvýhodněná na weekend a hlavu - 600,- Kč na hotelu v postýlce
půdíčkáři a stanaři ve vlastím spaní za 100,- noc - na snídani a servis
příspěvek na kapelu 150,- a sobotní oběd 99,- Kč
závazné přihlášky prosím na můj e-mail
hotel.mm@tiscali.cz či členové a příznivci spolku do uzavřené části
pro nerozhodnuté je místo na půdičce Tak se na Vás těšíme Honza Taťka s Janou Mamkou