Pozvánka samozřejmě platí, s tím spaním upozorňuju, že kapacita je velmi omezená. Mám 11 přihlášených a to je na kapacitu mého domu a zahrady až až. Pokud by někdo chtěl přijet po Motoměstci ke mě dejte prosím vědět abysme se případně domluvili.
Jinak včera proběhla k Motoměstci velká diskuze na Vulcan Riders. Aby nedošlo k mýlce Motoměstec (11,00 mše, 11,45-12,15 žehnání strojů, 12,30 vyjížďka do Třebechovic - Motoazyl a následný oběd ) jsou akcí Jindry (Indy 67, farář z Městce Králové a taky motorkář). Pouze pár mnou osobně pozvaných(lidí mě blízkých jedno zda jsou z Vulcan Riders, K1400, 1.KSPJS nebo ....) se pak namísto cesty domů přesune ke mě do Hradce na zahradu, kde bude grilovačka, pivo a muzika. Spaní je zdarma, ostatní náklady podělíme počtem zůčastněných.
Lequi
Taťka píše:
přátelé,byl jsem pozván od vícepresidenta VROC na tuto akci do Městce Králové.Pokud by byl zájem,není problém se přidat.Odjezd bude v pátek
15.4. v odpol.hodinách k němu na chalupu do Hradce Králové a posezení s přáteli.
spaní ev. ve stanu
V sobotu přesun do Městce ,mše a společná vyjížďka.Při příznivém počasí se veekend prodlouží do neděle s nějakým cílem.
hrad Květák anebo podobně