_________________ "Náš osud není ve hvězdách,je jenom v nás...."
Taťka
Předmět příspěvku: Re: Moto výstava Drážďany
Napsal: stř 04. led 2017 21:09:28
Administrátor
Registrován: sob 12. úno 2011 15:10:55 Příspěvky: 1702 Bydliště: Nové Město u Jáchymova
Prosím o nahlášení případných nocležníků. Požadované pokoje musím uzavřít v rezervačním systému. Během 3 dnů jsem naplnil barák na tento víkend. Ďakes za info
Ahoj kamarádi moc se omlouvám ale zítra ráno odjíždím do Francie a určitě se nevrátím včas tak si to užijte beze mě
_________________ Kolečkama dole
Taťka
Napsal: stř 11. led 2017 21:08:54
Administrátor
Registrován: sob 12. úno 2011 15:10:55 Příspěvky: 1702 Bydliště: Nové Město u Jáchymova
Tak je nás pět kousků Pokud se uklidní tedy počasí pojedeme mým. Radši bych to ale úplně zrušil / tedy za mě / najede mi večer cca 50 lidiček a kdy by byl problém je to pro mne velký prů..r.
počasí je fakt na prd , kdyby sme jeli jednim autem , napsal bych teda kamosovi ze ne , protože by byl asi šestej ... ev. můžu jet taky svým , uvidíme jak budou chtít ostatní
_________________ hlavně v klídku
Taťka
Napsal: čtv 12. led 2017 13:17:11
Administrátor
tak po dlouhém váhání jedeme odjezd 8.30 od základny soupiska Taťka Fous Karloss Háša + 1 kousek
pokud vyjde čas ještě bych se jel podívat asi 60 km od Drážďan na auto
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru