Kamrádi,přesto,že byl termín tohoto srazu zablokován už od začátku ledna
,mám již nějaké zásoby i nakoupeny,a i jsem odřekl pobyty zájemců o stejný termín,což mě dělá dost velkou ztrátu
i přes to,že u mě bylo podvakráte vedení Hondy klubu,naposledy 30.7
s ujištěním,že vše platí,bylo mi dnes oznámeno stručným telefonátem od kapitána Honzy,že se zde na základně KSPJS jejich sraz
nebude konat a to z důvodu prý malé kapacity
a byl tento přesunut do Sluneční zátoky na Sázavě.
To se stalo den po změně na stránkách Hondy
Někteří tam se mnou byli ,a tak mohou posoudit i kvality jak ubytování/4lůžkové pokoje s palandami,jednou skříňkou a linoleem v duchu 80 let minulého století
Společný záchod a sprchy tak pro 100 lidí asi 150m od pokojů nehledě na jejich kvalitu a čistotu
/tak i kuchyně,kde bez naší pomoci by nebyla ani večeře a oběd tak i
dříví na oheň které jsem osobně s kamarády musel připravit den dopředu vlastní pilou.Když jsme požádali o lehké zavlažení na pokoji a sále /bylo 9 st.C/ s tím,že si rádi připlatíme,bylo nám to odmítnuto a tak jsem si z posledního srazu VROC odvezl mimo strašidelného zážitku
i slušnou angínu.
Já v tom tedy trochu vidím i nějakou vrocovinu .
To jsou mé osobní zkušenosti a tak přeji vedení klubu SHOC úspěšně prožitý zářijový veekend
a Ládíkovi s kap. Honzou i dalším pevné nervy
Můžou se ještě s něčím podobným ozvat a má vrozená slušnost půjde do prdele ps. pokud lze můj příspěvek uveřejnit na klubových stránkách Hondy Shadow,nejsem proti,možná že si někdo další už nenaběhne
Příloha:
Fotografie-0026.jpg